Vragen over personeel? Bel de Personeelsman: 030 - 636 59 56

  Geen producten in winkelwagen

  Beter functioneren met functioneringstraject
  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Wangedrag op het werk? Problemen in de arbeidsrelatie? Disfunctioneren? Al deze beslommeringen verdwijnen vaak niet vanzelf en vragen om een gerichte aanpak. Daarvoor heeft de Personeelsman maatwerkoplossingen voor het beter functioneren van werknemers. Dit noemen we een functioneringstraject, verder afgekort als traject. Met onze traject service haal je voor een vooraf afgesproken prijs en periode expertise in huis op onderstaande gebieden:  

  Wij helpen je graag bij beter functioneren met ons flexibele servicemodel. Wil je zelf aan de slag met hulp van één van onze e-book pakketten met stappenplan, tools en 15 minuten online advies? Heb je liever de beschikking over een specialist die je helpt? Dit kan zowel online als bij jou op locatie. Alles is mogelijk! 

  DOE HET ZELF met onze gratis stappenplannen van het verbetertraject en sanctietraject. Meer stappenplannen zijn in voorbereiding. Wil je de volledige versie van het stappenplan met handige tools? Koop dan een e-book pakket. Kom je er zelf even niet uit? In het pakket vind je een speciale code voor 15 minuten telefonisch of online advies. We helpen je graag verder.

  Liever iemand die met je mee kijkt? Doe het je traject gedeeltelijk zelf met onze CONTROLE service. Wij denken met je mee, leveren maatwerk tools aan en doen de controle van bijvoorbeeld gespreksverslagen zodat je niets vergeet. Je hebt tijdens de afgesproken periode onbeperkt advies.

  Met GEDEELTELIJK ZELF nemen wij het complexere werk van je over zodat je je kunt focussen op je dagelijkse werk. Wij regelen de rest. Zo bereiden we een lastig gesprek voor je voor en ontvang je een gespreksformat en gesprekstips per mail. Na het gesprek lever je steekwoorden aan en maken wij het verslag voor je. We zorgen er voor dat alle belangrijke punten er in staan om zo jouw doel te bereiken. Makkelijk toch?

  Als je kiest voor de OP LOCATIE service komen wij naar je toe en doen daar en op dat moment samen het gesprek waarna wij de opmaak van het gespreksverslag voor onze rekening nemen. We stellen desgewenst bij jou op kantoor een beëindigingsovereenkomst op. Deze service is voorlopig alleen mogelijk in de regio Utrecht.

  Werknemer beter functioneren?

  Lees hieronder wat wij voor je kunnen betekenen bij een functioneringstraject. Meerdere trajecten, zoals een verzuimtraject, re-integratietraject en scholingstraject zijn in voorbereiding. Voor ons servicemodel geldt: geen abonnement, geen opzegtermijn en geen uurtje-factuurtje. Je betaalt alleen wat je nodig hebt met vooraf duidelijkheid over de prijs.

  Contact met de Personeelsman?

  Beter functioneren met een functioneringstraject? Graag vertellen wij je meer over onze dienstverlening. Klik op onderstaande mogelijkheden of laat een bericht achter rechtsonder deze pagina.


  Beter functioneren met functioneringstraject / bijgewerkt 1 januari 2021