Vragen over personeel? Bel de Personeelsman: 030 - 636 59 56

  Geen producten in winkelwagen

  HR advies voor werkgevers


  • Voorkomen met personeelsbeheer
  • Oplossen met trajecten
  • Vooraf weten waar aan toe met vaste prijzen
  • Betaalbaar alternatief voor advocaat etc.
  • Onbeperkt advies van specialist
  • Snel en flexibel met één aanspreekpunt 

  Waarmee kunnen wij helpen?

  Wij helpen met een team van gedreven specialisten werkgevers bij het oplossen van alle soorten vragen over personeel: van arbeidscontract tot ontslag. Online, telefonisch en op locatie.

  Waarom de Personeelsman?

  De Personeelsman voorkomt liever problemen. Dat doen wij met ons personeelsbeheer. Is dit niet mogelijk, dan begeleiden wij werkgevers bij verzuim-, re-integratie- en ontslagtrajecten. Je schakelt ons alleen in als je ons nodig hebt. Geen abonnement en geen uurtje factuurtje maar een projectprijs. Je hebt vooraf duidelijkheid over de prijs.

  • Snel en flexibel: één aanspreekpunt
  • Betaalbaar alternatief voor advocaat etc.
  • Duidelijkheid vooraf over de prijs
  J. van Dongen Directeur Expert
  Berkel & Rodenrijs en Pijnacker

  De Personeelsman helpt ons bij van alles op personeelsgebied. De Personeelsman heeft ons een aantal maal tot grote tevredenheid geholpen bij verzuim- en ontslagzaken. Wij besteden daarom de moeilijke en belangrijke zaken aan hun uit.

  Personeelsbeheer

  Wij voorkomen liever problemen en zorgen daarom graag voor een goed fundament zodat je personeelszaken goed geregeld zijn. Dit doen wij met onderstaande ondersteuning bij personeelsbeheer. 

  Trajecten

  Wij helpen je bij de lastige gesprekken en zorgen voor goede dossieropbouw. Je krijgt daar de nodige tips & trucs voor. We kijken de gespreksverslagen voor je na, zodat je deze met een gerust hart kunt versturen.  Je kunt tijdens de afgesproken periode zo veel als je wilt gebruik maken van onbeperkt advies van een specialist voor deze specifieke case.   Contact met de Personeelsman

  Graag vertellen wij meer over onze dienstverlening. Klik op onderstaande mogelijkheden of laat een bericht achter rechtsonder deze pagina. 

  HR Interim, Personeelsman
  HR Interim, Personeelsman

  Judith van Wijck Jurriaanse
  Personeelsmanager

  Rob van Dongen
  Senior Personeelsmanager

  Secretariaat / Planning
  030 - 636 59 56

  HR advies / bijgewerkt 2 januari 2021