Vragen over personeel? Bel de Personeelsman: 030 - 636 59 56

  Geen producten in winkelwagen

  Personeel aannemen


  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Met goed en betaalbaar personeel onderscheid je je van de concurrentie. Als je de kosten laag wilt houden met een goede service en inzet van je personeel, betekent dit werk aan de winkel.

  Het begint met het binnenhalen van de juiste mensen. Dat doe je met werving & selectie. Heb je ze eenmaal aangenomen, dan moet je er voor zorgen dat zij binnenboord blijven.

  Regelmatig personeel aannemen? Vergemakkelijk je aannameproces met een aanstellingsset. Dit zorgt voor goede arbeidsovereenkomsten. Af een toe iemand aannemen? Download dan het aannameformulier zodat je niets vergeet. Dit is een goed begin van je personeelsdossier.

  We helpen je hier graag bij met ons flexibele servicemodel. Wil je zelf aan de slag met hulp van ons stappenplan en tools? Heb je liever de beschikking over een specialist die je helpt? Dit kan zowel online als bij jou op locatie. Alles is mogelijk! 

  DOE HET ZELF met ons gratis stappenplan personeel aannemen. Je spreekt de arbeidsvoorwaarden af en schotelt je toekomstige werknemer een goed opgesteld contract voor. Er is voor dit traject nog geen e-book pakket beschikbaar.

  Liever iemand die met je mee kijkt? Doe het gedeeltelijk zelf met onze CONTROLE service. Wij denken met je mee, leveren maatwerk tools aan en doen de controle van bijvoorbeeld een inwerkboekje of een schriftelijke contractaanbieding zodat je niets vergeet.

  Met GEDEELTELIJK ZELF nemen wij het complexere werk van je over zodat zodat je optimaal voorbereid bent om bijvoorbeeld de gesprekken zelf te doen. Zo maken we een wervingsprofiel, bereiden we het sollicitatiegesprek voor je voor en ontvang je een gespreksformat en gesprekstips per mail. Na het gesprek lever je steekwoorden aan en maken wij een arbeidscontract voor je op. We hebben per mail en telefonisch contact. Makkelijk toch?

  Als je kiest voor de OP LOCATIE service komen wij naar je toe en doen ter plekke samen het sollicitatiegesprek waarna wij de opmaak van het arbeidscontract voor onze rekening nemen. Je besteed met deze service vrijwel alles uit en kiest hiermee voor optimaal gemak. Deze service is vooralsnog alleen mogelijk in de regio Utrecht.

  Personeel aannemen?

  Lees hieronder onze diensten voor personeel aannemen. Voor alle services geldt: geen abonnement, geen opzegtermijn en geen uurtje-factuurtje. Je betaalt alleen wat je nodig hebt met vooraf duidelijkheid over de prijs.

  Contact met de Personeelsman?

  Graag vertellen wij je meer over onze dienstverlening. Klik op onderstaande mogelijkheden of laat een bericht achter rechtsonder deze pagina. 


  Personeel aannemen / bijgewerkt 2 januari 2020

  Plaats een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *