Vragen over personeel? Bel de Personeelsman: 030 - 636 59 56

  Geen producten in winkelwagen

  Personeel inwerken


  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Met goed en betaalbaar personeel onderscheid je je van de concurrentie. Als je de kosten laag wilt houden met een goede service en inzet van je personeel, betekent dit werk aan de winkel.

  Heb je een nieuwe werkneme eenmaal aangenomen, dan moet je er voor zorgen dat hij binnenboord blijft. Maar al te vaak vergeet een werkgever dat de inwerkperiode hiervoor misschien wel de belangrijkste fase is. Vergeet niet dat als een nieuwe medewerker zich niet welkom voelt of dat hij aan zijn lot wordt overgelaten, in de proeftijd kan opzeggen.

  Of nog erger: dat hij er al snel de brui aangeeft, om zich heen kijkt en een half jaar later de deur uitloopt. Dit kost je al snel tienduizenden euro's. Verdien dit maar eens terug.

  We helpen je graag om dit scenario te voorkomen met ons flexibele servicemodel. Wil je zelf aan de slag met hulp van het stappenplan of tools? Heb je liever de beschikking over een specialist die je helpt? Dit kan zowel online als bij jou op locatie. Alles is mogelijk! 

  DOE HET ZELF met onze gratis stappenplan van het inwerktraject. Met een goede voorbereiding voelt hij zich snel thuis in jouw bedrijf. Koppel hem bij voorkeur aan een werknemer waarvan je weet dat hij capabel is en tijd heeft. Geef ook geregeld (zelf) aandacht aan een werknemer en voer met hem een proeftijdgesprek en als het even kan een verbazingsgesprek. Er is voor dit traject nog geen e-book pakket beschikbaar.

  Liever iemand die met je mee kijkt? Doe het gedeeltelijk zelf met onze CONTROLE service. Wij denken met je mee, leveren maatwerk tools aan en doen de controle van bijvoorbeeld een inwerkboekje of een informatiepakket voor de nieuwe werknemer.

  Met GEDEELTELIJK ZELF nemen wij het complexere werk van je over zodat je je kunt focussen op je bedrijf. Zo maken we voor de iets grotere bedrijven een introductiepakket (eventueel met presentatie). Ook bereiden we het proeftijdgesprek voor je voor en ontvang je een gespreksformat en gesprekstips per mail. Makkelijk toch?

  Als je kiest voor de OP LOCATIE service komen wij naar je toe en doen ter plekke samen het proeftijdgesprek. Deze service is vooralsnog alleen mogelijk in de regio Utrecht.  

  Lees hieronder onze diensten voor een inwerktraject. Voor alle services geldt: geen abonnement, geen opzegtermijn en geen uurtje-factuurtje. Je betaalt alleen wat je nodig hebt met vooraf duidelijkheid over de prijs.

  Contact met de Personeelsman?

  Graag vertellen wij je meer over onze dienstverlening. Klik op onderstaande mogelijkheden of laat een bericht achter rechtsonder deze pagina.