Vragen over personeel? Bel de Personeelsman: 030 - 636 59 56

  Geen producten in winkelwagen

  Gratis stappenplan ontslag, ziekte en verbetertraject

  Op zoek naar (gratis) stappenplan ontslag, verzuim en meer?

  De Personeelsman helpt werkgevers graag verder! Via onderstaande links of in het menu bovenin vind je onze stappenplannen makkelijk terug: van recruitment tot ontslag. Hiermee kun je al aardig uit te voeten.

  Heb je een vraag over een stappenplan of wil je even 'sparren'? Neem dan vrijblijvend ontact met ons op. Wij bellen je binnen 48 uur terug met een advies zonder verdere verplichtingen.   Stappenplan ontslag & uitdiensttreding
  Recruitment​
  Trajecten
  Ziekte, verzuim en re-integratie (in voorbereiding)
  • Kortdurende ziekte
  • Langdurige arbeidsongeschiktheid
  • Re-integratie
  • Frequent verzuim
  • Arbeidsconflict
  • Verzuimpreventie
  Hoe werkt een stappenplan?

  Wil je weten hoe je het maximale uit een stappenplan haalt? Bekijk dan onze uitleg op Youtube.  Je leert snel te zoeken, makkelijk te printen of op te slaan via PDF en hoe je gratis tools uitpakt.

  ​E-book, tools en advies

  Wil je liever de uitgebreide versie van een stappenplan rustig nalezen? Dat kan! Download dan het e-book met extra uitleg en tips die je niet eerder op het scherm hebt kunnen lezen. Daarbij krijg je vrijwel alle in dit stappenplan genoemde tools in de vorm van checklists, voorbeeldbrieven en/of gespreksverslagen die je helpen bij de afhandeling van het traject. De tools zijn aangepast aan de Wet Werk & Zekerheid. Heb je een vraag of wil je zeker weten of je op de goede weg bent? Dan krijg je bij de aanschaf van dit pakket 15 minuten gratis advies.


   

  Gratis stappenplan ontslag, ziekte en verbetertraject / bijgewerkt op 20 mei 2016