Vragen over personeel? Bel de Personeelsman: 030 - 636 59 56

  Geen producten in winkelwagen

  Werving en selectie zelf doen of uitbesteden


  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Met goed en betaalbaar personeel onderscheid je je van de concurrentie. Als je de kosten laag wilt houden met een goede service en inzet van je personeel, betekent dit werk aan de winkel.

  Werving en selectie zelf doen of uitbesteden? Het begint met het binnenhalen van de juiste mensen. Dat doe je met werving en selectie van personeel. Met een goed wervingsprofiel en als het even kan een personeelsplan (kan op één A4) kom je al een heel eind om sollicitanten te vinden. Het komt dan aan op het selecteren van de juiste kandidaat.  

  We helpen je hier graag bij met ons flexibele servicemodel. Wil je zelf aan de slag met hulp van één van onze e-book pakketten met stappenplan, tools en 15 minuten online advies? Heb je liever de beschikking over een specialist die je helpt? Dit kan zowel online als bij jou op locatie. Alles is mogelijk! 

  DOE HET ZELF met onze gratis stappenplan. Bij het stappenplan werving en selectie lees je hoe je een nieuwe collega zoekt en vindt. Er is voor deze traject nog geen e-book pakket beschikbaar. Je kunt al wel de eerste werving en selectie tools downloaden.

  Liever iemand die met je mee kijkt? Doe het gedeeltelijk zelf met onze CONTROLE service. Wij denken met je mee, leveren maatwerk tools aan en doen de controle van bijvoorbeeld een schriftelijke contractaanbieding aan een sollicitant zodat je niets vergeet.

  Met GEDEELTELIJK ZELF nemen wij het complexere werk van je over zodat je optimaal voorbereid bent om bijvoorbeeld de sollicitatiegesprekken zelf te doen. Zo maken we een wervingsprofiel, bereiden we het sollicitatiegesprek voor je voor en ontvang je een gespreksformat en gesprekstips per mail. Na het gesprek lever je steekwoorden aan en maken wij een arbeidscontract voor je op. We hebben per mail en telefonisch contact. Makkelijk toch?

  Als je kiest voor de OP LOCATIE service komen wij naar je toe en doen ter plekke samen het sollicitatiegesprek waarna wij de opmaak van het arbeidscontract voor onze rekening nemen. Je besteed met deze service vrijwel alles uit en kiest hiermee voor optimaal gemak. Deze service is vooralsnog alleen mogelijk in de regio Utrecht.

  Werving en selectie zelf doen of uitbesteden?

  Lees hieronder onze diensten voor werving en selectie van personeel. Voor alle services geldt: geen abonnement, geen opzegtermijn en geen uurtje-factuurtje. Je betaalt alleen wat je nodig hebt met vooraf duidelijkheid over de prijs.

  Contact met de Personeelsman?

  Graag vertellen wij je meer over onze dienstverlening. Klik op onderstaande mogelijkheden of laat een bericht achter rechtsonder deze pagina. 


  Werving en selectie zelf doen of uitbesteden / bijgewerkt op 2 januari 2020