Vragen over personeel? Bel de Personeelsman: 030 - 636 59 56

  Geen producten in winkelwagen

  Hulp bij contract en dossier
  Hulp bij personeelsbeheer

  • Wij helpen werkgevers bij personeelsbeheer
  • Voorkomen is beter dan genezen
  • Alle personeelszaken op orde
  • Wij controleren verslag of stellen op
  • Een vaste prijs: duidelijkheid vooraf
  • Betaalbaar alternatief voor advocaat etc.
  • Onze klanten beoordelen ons met een 8,9

  Fundament
  voor personeelszaken

  Door nieuwe en complexe wetgeving voor de arbeidsovereenkomst, ziekte en ontslag weet je niet precies hoe het zit. Liever ben je zo min mogelijk tijd kwijt aan deze beslommeringen. Dat gaat immers ten koste van het ondernemerschap. Ook moet het goed gebeuren! De Personeelsman helpt je hierbij. We zorgen er voor dat je arbeidscontracten goed geregeld zijn.

  Waarom
  personeelsbeheer?

  Je moet er niet aan denken. Een werknemer die na ontslag in de proeftijd weer vrolijk op de stoep staat door een ongeldig contract. Een afgewezen ontslag omdat een functiebeschrijving in het ontslagdossier ontbreekt. En ga zo maar door. De Personeelsman voorkomt problemen met personeelsbeheer en helpt je om de personeelsdossier op orde te krijgen en te houden.

  J. van Dongen Directeur Expert
  Berkel & Rodenrijs en Pijnacker

  De Personeelsman helpt ons bij van alles op personeelsgebied.De Personeelsman heeft ons een aantal maal tot grote tevredenheid geholpen bij verzuim- en ontslagzaken. Wij besteden daarom de moeilijke en belangrijke zaken aan hun uit.

  Waarom de Personeelsman?

  De Personeelsman is gespecialiseerd in het begeleiden van trajecten voor werkgevers: verzuim-, re-integratie- en ontslagtrajecten. Maar wij doen meer. Wij voorkomen liever... Wij brengen graag een fundament aan zodat de personeelsdossiers al op orde zijn. Hiermee bespaar je tijd en kosten en het zorgt voor duidelijkheid en juridische zekerheid. 

  • Snel en flexibel: één aanspreekpunt
  • Vooraf duidelijkheid: vaste prijzen
  • Tevredenheidsgarantie

  Kies voor professionele ondersteuning

  Wij helpen je bij de gesprekken en zorgen daarmee voor de dossieropbouw die je nodig hebt. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en kennen de mogelijkheden en onmogelijkheden van de Wet Poortwachter, het Arbeidsrecht en het Ontslagrecht. Je hoeft je niet te verdiepen in alle regels en desgewenst nemen wij de administratie uit handen. 

  • Onbeperkt advies van specialist
  • Wij kijken verslagen na of stellen deze op
  • Professionele ondersteuning

  De Personeelsman heeft ons geadviseerd bij diverse trajecten met werknemers. Ons personeel staat garant voor de klantervaring van onze gasten in ons hotel. Met een klantwaardering van 8,7 bij Zoover hebben wij een top 10 positie binnen Rotterdam. Dit willen wij nog verder verbeteren. Ik maak in de toekomst zeker nog gebruik van de diensten van de Personeelsman als dat nodig is.

  A.B. van Dam Directeur  Contact met de Personeelsman

  Graag vertellen wij meer over onze dienstverlening. Klik op onderstaande mogelijkheden of laat een bericht achter rechtsonder deze pagina. 

  HR Interim, Personeelsman
  HR Interim, Personeelsman

  Judith van Wijck Jurriaanse
  Personeelsmanager

  Rob van Dongen
  Senior Personeelsmanager

  Secretariaat / Planning
  030 - 636 59 56