Vragen over personeel? Bel de Personeelsman: 030 - 636 59 56

  Geen producten in winkelwagen

  Verbetertraject disfunctionerende werknemer

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Je kunt een disfunctionerende werknemer niet zomaar ontslaan. Je moet eerst een dossier opbouwen. Dit noem je een verbetertraject. Je gaat dan voor een periode van 100 dagen aan de slag met de werknemer. Doe je dit niet? Dan kun je de werknemer niet ontslaan. De Personeelsman helpt je door dossieropbouw de slagingskans op ontslag aanzienlijk te vergroten.

  We helpen je hier graag bij met ons flexibele servicemodel. Wil je zelf aan de slag met hulp van ons gratis stappenplan of van één van onze e-book pakketten met de uitgebreide versie van het stappenplan, tools en 15 minuten online advies? Heb je liever de beschikking over een specialist die je helpt? Dit kan zowel online, telefonisch als bij jou op locatie. Alles is mogelijk! 

  DOE HET ZELF met onze gratis stappenplan voor een verbetertraject. Wil je de volledige versie van het stappenplan met handige tools? Koop dan een e-book pakket. Kom je er zelf even niet uit? In het pakket vind je een speciale code voor 15 minuten telefonisch of online advies. We helpen je graag verder.

  Liever iemand die met je mee kijkt? Doe het gedeeltelijk zelf met onze CONTROLE service. Wij denken met je mee, leveren maatwerk tools aan en doen de controle van bijvoorbeeld gespreksverslagen zodat je niets vergeet. Je hebt tijdens de afgesproken periode onbeperkt advies.

  Met GEDEELTELIJK ZELF nemen wij het complexere werk van je over zodat je optimaal voorbereid bent om de gesprekken zelf te doen. Zo nemen we vooraf het gesprek door en ontvang je een gespreksformat en gesprekstips per mail. Na het gesprek lever je steekwoorden aan en maken wij het verslag voor je. We zorgen er voor dat alle belangrijke punten er in staan om zo jouw doel te bereiken. Makkelijk toch?

  Als je kiest voor de OP LOCATIE service komen wij naar je toe en doen daar en op dat moment samen het gesprek waarna wij de opmaak van het gespreksverslag voor onze rekening nemen. We stellen desgewenst bij jou op kantoor een beëindigingsovereenkomst op. Deze service is voorlopig alleen mogelijk in de regio Utrecht.   

  Disfunctionerende werknemer?

  Lees hieronder onze diensten voor een verbetertraject. Voor alle services geldt: geen abonnement, geen opzegtermijn en geen uurtje-factuurtje. Je betaalt alleen wat je nodig hebt met vooraf duidelijkheid over de prijs.  Contact met de Personeelsman?

  Graag vertellen wij je meer over onze dienstverlening. Klik op onderstaande mogelijkheden of laat een bericht achter rechtsonder deze pagina. 


  Verbetertraject disfunctionerende werknemer / bijgewerkt 1 januari 2021